Jag har alltid haft ett starkt engagemang eller en passion i det jag väljer att åstadkomma. Att involvera och inspirera har varit centralt för mig för att skapa resultat.

Mina starka värderingar har lett mig till uppdrag men också visat vägen till lösningar. Jag har gjort många olika saker. Från startat förskolor, varit ansvarig för chefsutveckling på stora organisationer, utbildningsansvarig och vd för konsultbyråer. Oavsett hur strategisk min tjänst har varit så har jag alltid valt att vara delvis operativ. Det är där jag finner min kreativitet att både överblicka, se samband och omsätta det i handling. Stark drivkraft och hög energi kräver disciplin. För mig betyder det att jag tränar mindfulness och mediterar varje dag. Jag prioriterar tid åt att vandra, umgås med vänner och skrattar ofta tillsammans med mina tre tonåringar.

Som ledarskapskonsult, föreläsare och författare utgår jag alltid ifrån intentionen med uppgiften. Därför blir frågan ”varför” central. Det är där vi tillsammans sätter fokus och bryter ned det till ett vad och ett hur. Oavsett om jag leder en individuell handledning, ett större förändringsprojekt eller föreläser på en stor scen så vill jag bidra till ny kunskap, aha-upplevelser, metoder som kan omsättas i handling och inte minst skratt och igenkänning. Vidare vill jag alltid se resultat. Därför är jag noggrann med att ord blir till handling. Det kan handla om en actionplan, kartläggning av lärandet eller en to do lista som sedan utvärderas.

För det är först när tankens kraft omsätts i handling som ger en konsekvens som vi tillsammans gör skillnad!

Mer om mig finner du på LinkedIn

Ulrika Sedell
Grundare och vd, Sedell&Friends