UPPTÄCK VÄGAR TILL INNANFÖRSKAP

I Vägar till innanförskap samlas berättelser om ledarskap som är visionärt, handlingskraftigt, som präglas av civilkurage och mod. Ulrika Sedell och Eva von Wernstedt har mött 15 personer som utifrån engagemang, ledarskap och en vilja att skapa ett inkluderande samhälle utvecklat modeller för integration, genom att till exempel skapa arenor för människor att mötas, öppna HVB-hem, möta asylsökande på centralstationen eller att omstrukturera en kommuns arbete med integration.

I boken samlas initiativtagarnas berättelser, om drivkrafter, verktyg för att lyckas och hinder på vägen. I boken intervjuas också ledare inom olika arenor som ger sina perspektiv på Sverige, på integration och på initiativtagarnas berättelser. Möt biskop Antje Jackelén, minister Anders Ygeman, vd Birgitte Bonnesen och professor Jesper Strömbäck. Författarna hoppas med boken inspirera fler att ta ledarskap och bidra till vägar till innanförskap.

Dela:

FÖLJ VÄGAR TILL INNANFÖRSKAP PÅ FACEBOOK

Häng med Ulrika Sedell på Facebooksidan om dessa ämnen intresserar dig.

OM SEDELL & FRIENDS

Ulrika är beteendevetare med gedigen erfarenhet av att utveckla ledarskap och organisation. Med en bakgrund som vd för konsultbyråer, rekryterare, utbildningsansvarig driver hon i dag egen verksamhet. Hon är medförfattare till succéböckerna Bortom glastaket, Vägar till innanförskap och Manlighetskoden.

Hon har föreläst för 700 000-tals ledare och skräddarsytt chefshandledning, workshops, utbildningar i ledarskap både i civilsamhället, offentlig verksamhet och i näringslivet.