Nytt Podd Mogna avsnitt med Agneta Sjödin

Reuben Sallmander och jag är tillbaka med nytt Podd Mogna! Och inte med vilken gäst som helst utan med Agneta Sjödin!
-Jag vill ha en frihet i min tro. Något jag vänder mig till när jag är ledsen men också när jag glad och tacksam.
Vi möter Agneta Sjödin, programledare och författare, i ett samtal som rör sig i energiernas värld. Agneta menar att hon har sin pappas pannben och upplever att mycket bara har hänt i livet och undrar hur det egentligen gick till.
-Misslyckanden? Jag vet inte om jag haft några för jag ser inte på livet på det sättet, säger Agneta eftertänksamt
.
Vi pratar om pilgrimsfärder, djur, stenar och människors energier och reflekterar om kärleken, inte minst den till oss själva. Det sistnämnda är något som jag och Reuben Sallmander spinner vidare på i eftersnacket.
På med lurarna, lyssna varsamt, fundera och samtala vidare med nära och kära.