Programinfo

Period 9 månader.
Tillfällen 1,5 timmar var 3:e vecka.
Uppföljning Utvärdering och bedömning om eventuell fortsättning.
Övrigt Ledarskapsboken Bortom glastaket ingår

24.000 kr exkl moms

Chefshandledning är helt unikt anpassat efter dina behov. Du får möjlighet att göra tester, både självskattning och 360°. Tillsammans sätter vi mål och utmaningarna kan handla om allt ifrån ditt ledarskap, kommunikation, motivera andra, finna balans och sätta gränser till att finna energin igen.

Du äger innehåll och process i programmet och coachen har ansvar att leda processen i mål. Med coachens breda erfarenhet av ledarskap, djupa kompetens inom beteendeförändring samt verktyg och metoder för utveckling får du ett skräddarsytt program utifrån ditt utgångsläge och mål.

Programmet pågår under nio månader där vi träffas 1,5 timmar var tredje vecka. Därefter görs en utvärdering och bedömning om eventuell fortsättning.

Jag vill bli kontaktad angående *

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnr*

Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Karriärhandledning

By Erbjudande, Handledning

Livs- och karriärutveckling är en form av kompetensutveckling som ger insikter och klargöranden kring livssituation, mål och strategi för att nå dit. Karriärutveckling handlar om att ha balans i livet och att känna arbetsglädje och motivation.

Läs mer

Att leda i förändring Volvo Bil 20210617

By UtbildningNo Comments

Att vara i en bransch i ständig förändring ställer krav på ledarskapet. Vad krävs i ett ledarskap som ska leda förändring. Vilka är utmaningarna  och hur möter en dessa?

Ulrika Sedell leder cheferna i Volvo Bil i en digital workshop under fyra timmar som syftar till att ge inspiration, ny kunskap och några verktyg som de kan omsätta i sin praktik.

Att leda folkrörelse digitalt – ledarprogram för Hyresgästföreningen juni –december 2021

By Onlineutbilning, UtbildningNo Comments

Efter pandemin har det blivit allt mer tydligt. En levande folkrörelse behöver även ledas digitalt. Ulrika Sedell har designat och leder ett ledarprogram för ordföranden för Hyresgästföreningen i Stockholm. Det omfattar sex moduler som syftar till att ordföranden ska bli lika skicklig på att leda digitalt som fysiskt. Programmet är interaktivt och bjuder på gäster, erfarenhetsutbyte och teorier.