7 karriärnycklar – vägen bortom glastaket

By 22 februari, 2016 maj 29th, 2017 Aktuellt erbjudande, Erbjudande, Onlineutbilning, Utbildning

Programinfo

Programtyp webbutbildning

Innehåll I sju moduler får du teori, ta del av anektdoter och göra övningar.

  • Följ din egen kompass
  • Gör en livsplan
  • Nätverka
  • Välj organisation efter dina värderingar
  • Välj chef
  • Släng karriärplanen och följ klätterställningen
  • Säg upp prestationsprinsessan och låt din nyfikenhet styra

Varje modul inleds med en bakgrund sedan varvas teori med övningar. Vi rekommenderar TED föreläsningar och böcker. Varje modul avslutas med dina reflektioner om vad du fått med dig och lärt dig.

499 kr inkl moms

Du har också möjlighet att köpa utbildningen i ett paket med tre handledningstillfälen och boken Bortom glastaket.

5.000 kr exkl moms

Din digitala mentor

7 karriärnycklar – vägen bortom glastaket

Kanske har du inte möjlighet att boka handledning eller utbildning, kanske vill du gå en karriärutbildning utan att lämna soffan eller hängmattan, eller kanske vill du utnyttja din pendeltid?

Det här är en utbildning för dig som tycker att du har fastnat, vill vidare eller vill utveckla ditt självledarskap. Utbildningen omfattar kunskap, inspirationsföreläsningar, tester och övningar. Du får strategier och verktyg men det är du som gör jobbet. I bortom glastaket intervjuas 26 kvinnor på toppositioner. De berättar om vad som gynnat och hindrat dem i sin karriär. Deras erfarenheter sammanställdes i 7 gemensamma framgångsfaktorer – karriärnycklar. Utbildningen bygger på karriärnycklarna och hur du omsätter dem i ditt liv. Du kan stryka under, göra egna noteringar och skriva in sammanfattningar av dina reflektioner. Vi kan garantera att det kommer sätta fart på din utveckling. Hur vi vet att det fungerar? Det är väl beprövat.

Så här går det till

Kursen omfattar ca 15 timmar. Planera för minst två timmar i veckan. Du köper kursen direkt på vår sida eller via utbildningsplattformen Coursio. Du har sedan tillgång till kurserna via webbläsaren på din datorn, läsplatta eller mobil. När du gjort din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk samt inloggningsuppgifter till kursen du köpt.

Du får tillgång till kurserna i 6 månader. En licens per deltagare gäller och du behöver logga in med en egen e-postadress. När du klickar på köp kommer du att komma till vår partner Coursios sida för själva köpet. Där väljer du om du vill betala med kreditkort och får kvitto till din mail.

499 kr inkl moms

Att leda i förändring Volvo Bil 20210617

By UtbildningNo Comments

Att vara i en bransch i ständig förändring ställer krav på ledarskapet. Vad krävs i ett ledarskap som ska leda förändring. Vilka är utmaningarna  och hur möter en dessa?

Ulrika Sedell leder cheferna i Volvo Bil i en digital workshop under fyra timmar som syftar till att ge inspiration, ny kunskap och några verktyg som de kan omsätta i sin praktik.

Att leda folkrörelse digitalt – ledarprogram för Hyresgästföreningen juni –december 2021

By Onlineutbilning, UtbildningNo Comments

Efter pandemin har det blivit allt mer tydligt. En levande folkrörelse behöver även ledas digitalt. Ulrika Sedell har designat och leder ett ledarprogram för ordföranden för Hyresgästföreningen i Stockholm. Det omfattar sex moduler som syftar till att ordföranden ska bli lika skicklig på att leda digitalt som fysiskt. Programmet är interaktivt och bjuder på gäster, erfarenhetsutbyte och teorier.

Karriärhandledning

By Erbjudande, Handledning

Livs- och karriärutveckling är en form av kompetensutveckling som ger insikter och klargöranden kring livssituation, mål och strategi för att nå dit. Karriärutveckling handlar om att ha balans i livet och att känna arbetsglädje och motivation.

Läs mer